CE Seagull

El Club Esportiu Seagull BDN va ser fundat l’any 1993 pel Sr. Ricardo Carneado Esteban, conjuntament amb gran grup de col·laboradors que pertanyien a la secció d’atletisme de la Unió de l’Esport Badaloní. En els seus inicis va ser creat com un instrument d’ajuda a les persones que, sense experiència prèvia, desitjaven iniciar un projecte esportiu. El mes de juliol de 1997 un grup d’atletes va demanar a Carneado, que era el seu entrenador, fer per un partit de futbol per celebrar el final de temporada. Van trobar un rival per jugar i van guanyar per 6-2. A partir d’aquí van compaginar l’atletisme i el futbol, i ja el primer any van ser campiones el campionat escolar.

La temporada 1998/99 van deixar l’atletisme per centrar-se en el futbol, i van participar per primer cop en una competició de la Federació Catalana de Futbol. Campiones de la 2a Territorial aquell mateix any, des d’aleshores el Seagull va anar creixent en número de jugadores amb molt d’esforç i lluitant contra els entrebancs que van viure molts equips femenins d’aquella època. Un progrés tant en el futbol base com en el primer equip, que la temporada 2013/2014 va ascendir a Segona Divisió, on durant cinc temporades va ser un dels equips més forts de la categoria, tot i no obtenir el premi de l’ascens a Primera.

Al llarg de la seva història el Seagull també s’ha definit pel seu caràcter social i de col·laboració amb la societat badalonina, amb la participació en l’organització de diverses activitats per a la ciutat. Destaca també la implantació del programa ‘Gavina Solidària’, un projecte de beques internes perquè qualsevol noia que vulgui jugar a futbol pugui fer-ho sense que qüestions econòmiques siguin un impediment.

Els nostres valors

Respecte

Tracta a les altres persones com si fossis tu mateixa. Tolera les diferències i accepta les opinions dels altres, encara que no coincideixin amb les teves.

Companyersime

Sóc conscient que el benefici del grup va per davant del benefici propi. Ajudo a les companyes sempre que ho necessiten.

Responsabilitat

Em cuido a mi mateixa. Conec les regles i les accepto, conec els meus punts forts i els potencio, descobreixo els punts de millora i els milloro. Mantinc uns hàbits de vida saludables d’acord amb la pràctica de l’esport.

Compromís

Des del moment en què entro a formar part de l'equip, agafo l’obligació d’assistir a totes les seves activitats per tal que el grup pugui funcionar correctament.

Esforç

Sé que sempre puc millorar si tinc la voluntat per fer-ho. Dono el màxim de mi mateixa a cada entrenament i partit, perquè això beneficia al creixement de l'equip.

Humilitat

Comparo el meu rendiment amb el que vaig tenir ahir i no amb el de les altres. Sóc l'exemple del que demano a la resta i accepto els comentaris d'entrenadors i companyes.