Jaspe millora les sensacions en una injusta derrota (1-2)

El debut de Salvador Jaspi en la banqueta del CE Seagull Badalona no va tenir el desenllaç desitjat. Les ‘gavines’ van tornar a sumar una nova derrota davant el AEM malgrat mostrar una millora en la gespa.

El conjunt badaloní va dominar la possessió de la pilota durant els 90 minuts però no va poder traduir aquest domini a vegades. El AEM es va avançar en la seva primera aproximació i tret entre els tres pals. Alexandra Taberner va superar a Itziar en el minut 9 de partit amb un tret ras i ajustat al pal.

Aquest punt inicial massa matiner no va desestabilitzar el Seagull i les ‘gavines’ van seguir amb la possessió. La presència del fort vent va bloquejar qualsevol jugada en l’espai. Molt bones accions ofensives però sense perill.

En la represa, el Seagull va intentar fer un pas endavant però tampoc es va concretar cap tret a porteria. Enorme actitud, pressió i valentia del conjunt de Salvador Jaspi.

Ja en el tram final, Iris Aixalà va sentenciar el partit amb una rematada de cap encara que el gol d’Adriana Manau des del punt de penal va escurçar diferències, ja sense temps per a poder sumar un punt.