Victòria balsàmica (4-2)

El CE Seagull BDN va patir fins al final, però va aconseguir una victòria balsàmica (4-2) contra el Son Sardina. Els gols de Frochoso, Aina, Xènia i Mar van donar tres punts a les ‘gavines’ molt necessaris abans de la setmana de descans.

El partit va començar de forma immillorable per al Seagull, que es va avançar al minut 6. Frochoso va recollir un refús a l’interior de l’àrea per inaugurar el marcador. Però les badalonines van desaprofitar ocasions clares per ampliar l’avantatge, i el marcador no va variar abans de la mitja part.

A la represa, el Son Sardina va fer l’empat amb un contraatac (1-1) i, dos minuts més tard, va capgirar el resultat amb un llançament de falta (1-2). A diferència d’altres partits, aquest cop les ‘gavines’ no van abaixar els braços, i Aina va connectar un xut col·locat des de la frontal per tornar a empatar (2-2).

I quan semblava que els dos equips es repartirien els punts, Xènia va connectar amb el cap una falta centrada per Gordo per marcar el 3-2. A l’últim sospir, Mar va fer el 4-2 definitiu.

Victòria vital per a l’equip entrenat per Pol Fernández, que no tornarà a jugar fins d’aquí quinze dies, al camp del Vila-real B.