Golejada i primera victòria (5-1)

El CE Seagull BDN va aconseguir la primera victòria de la temporada amb una golejada (5-1) contra el Rayo Vallecano B. Les gavines van completar 90 minuts molt bons amb l’única taca negra de la desconnexió a l’inici de la segona part.

En la primera ocasió clara per al Seagull, Frochoso va firmar el primer gol del partit. L’extrem va completar un contraatac conduït per Aina Sararols per fer l’1-0. L’equip entrenat per Pol Fernández va dominar el ritme de l’enfrontament, i Aina i, sobretot, Judith Mirón, van disposar d’oportunitats per ampliar l’avantatge abans del descans.

Però al tornar dels vestidors va ser el Rayo B qui va enviar la pilota al fons de la xarxa, en una acció on va faltar intensitat per part de les badalonines. L’escenari era el mateix que en les dues primeres jornades, però aquest cop el Seagull va reaccionar fantàsticament i en quatre minuts el marcador va passar de l’1-1 al 4-1. Frochoso va fer el segon, Mirón va estrenar la titularitat amb el tercer gol i Codina va rematar una centrada al segon pal per signar el quart.

A partir d’aquí, les gavines van jugar a plaer i haurien pogut arribar més gols, però la falta d’encert ho va impedir fins a l’última jugada. Neus, des de l’interior de l’àrea, va marcar el 5-1 definitiu.

Després de la primera victòria de la temporada el Seagull visitarà un camp sempre complicat. Diumenge a les 17:30h, les badalonines juguen el segon partit com a visitants contra el Fontsanta.