Salvador Jaspe, nou entrenador del primer equip

COMUNICAT /

El Club Esportiu Seagull Badalona anuncia la incorporació de Salvador Jaspi (Olot, 1970) com a nou entrenador del primer equip azulón.

Jaspi ha estat el tècnic triat i debutarà el dissabte en l’Estadi contra la AEM (13h). La seva mà dreta serà Jaume Llopis i fa dues temporades van dirigir a l’Espanyol a Primera Divisió.

“El Seagull ha estat tot un referent en Repte Iberdrola. Enguany, no obstant això, és evident que s’ha produït un canvi i marxat jugadores importants. Ara, hauré de conèixer a la plantilla i saber si cal reforçar el bloc perquè el Seagull es mantingui en la lliga que ha d’estar”, valora Jaspi en la seva primera interacció pública.

“El primer objectiu és fer el treball psicològic perquè les jugadores gaudeixin jugant. Després, fixarem un model de joc perquè les jugadores puguin interioritzar-ho en dues setmanes. Som conscients del calendari i caldrà sumar punts”, afegeix Jaspi.

La distància amb l’última plaça de promoció d’ascens és de 6 punts i amb la de permanència a 2. “Encara hi ha marge. El primer objectiu és mantenir la categoria. Amb el treball de les jugadores, el staff tècnic i el club tirarem endavant”.