La primera victòria es confirma en el Estadi (2-0)

Els primers punts de la temporada són ja una realitat en el caseller del primer equip. Després de superar les primeres tres jornades sense poder gaudir de cap premi a l’esforç de les jugadores, les gavines van sumar al Estadi la primera victòria de la temporada davant el Parquesol (2-0).

El rival d’aquesta jornada es trobava en una situació similar a les badalonines: cap triomf durant el primer mes de competició i amb la necessitat d’arribar a la Copa de la Reina i pròxima jornada de Repte Iberdrola amb un estat anímic reforçat.

El Seagull es va avançar en el minut 6 de partit gràcies a una miqueta de la nouvinguda Blanca Garcia. Jugada combinativa de les gavines i Garcia que va superar la portera amb un tret ajustat al pal curt. La trobada va començar a anivellar-se a partir de la mitja hora d’enfrontament però en cap moment va perillar la porteria defensada per Itziar.

En la represa, el Parquesol va fer un pas endavant i va moure la banqueta per a buscar el gol de l’empat. Tímides ocasions i trets sense molt de perill però molta lluita visitant en el segon temps.

Ja en el tram final, i sense poder sentenciar abans l’enfrontament, Rocío Serrano va segellar la victòria en l’últim minut després d’aprofitar un rebutgi de Jou. Falta d’Alba Gordo que caça Jou en l’àrea i molt murri Rocío que aprofita el rebutgi per a tancar el partit.