Ensopegada abans de començar la lliga (1-5)

El CE Seagull BDN va perdre (1-5) en l’últim test de pretemporada contra un RCD Espanyol B que va dominar el partit. Les badalonines van tenir un bon inici, amb diverses recuperacions a camp contrari que no van saber transformar en ocasions de gol. Les blanc-i-blaves, per la seva banda, van aprofitar les circulacions de pilota perquè les seves oportunitats fossin clares. Al descans l’Espanyol B guanyava 0-2, amb un gol de penal i un altre gràcies a un xut llunyà que va sorprendre a Ivette.

A la segona part, on el ritme del partit va ser més baix, les ‘periquites’ van ampliar l’avantatge fins al 0-4 abans que Mar fes l’únic gol del Seagull. Yosse va disposar de dues oportunitats molt clares per marcar-ne un altre, però finalment va ser l’Espanyol B qui va trobar el fons del a porteria un cop més.

El proper diumenge ja comença la lliga. Les gavines debutaran a casa contra el CD Riudoms.