Uneix-te al Seagull

Entrenadors/es

Si estàs interessat/da en formar part del club com a entrenador/a, envia un correu electrònic amb el CV i una carta de presentació a info@seagullbadalona.com.

Entrenadors/es de porteres

Si estàs interessat/da en formar part del club com a entrenador/a de porteres, envia un correu electrònic amb el CV i una carta de presentació a info@seagullbadalona.com.

Videoanalistes

Si estàs interessat/da en formar part del club com a videoanalista, envia un correu electrònic amb el CV i una carta de presentació a info@seagullbadalona.com.

Preparadors/es físiques

Si estàs interessat/da en formar part del club com a preparador/a física, envia un correu electrònic amb el CV i una carta de presentació a info@seagullbadalona.com.

Piscòlegs

Si estàs interessat/da en formar part del club com a psicòleg, envia un correu electrònic amb el CV i una carta de presentació a info@seagullbadalona.com.

Fisioterapeutes

Si estàs interessat/da en formar part del club com a fisioterapeuta, envia un correu electrònic amb el CV i una carta de presentació a info@seagullbadalona.com.

Àrea de Comunicació

Si estàs interessat/da en formar part de l’àrea de Comunciació del club, envia un correu electrònic amb el CV i una carta de presentació a info@seagullbadalona.com.

Àrea d'Administració

Si estàs interessat/da en formar part de l’àrea d’Administració del club, envia un correu electrònic amb el CV i una carta de presentació a info@seagullbadalona.com.