Publicat el calendari de Repte Iberdrola 21/22

La Real Federació Espanyola de Futbol (RFEF) ha publicat durant aquesta setmana el calendari de lliga en Repte Iberdrola per a la temporada 2021 – 2022.

La temporada arrencarà diumenge que ve 5 de setembre amb la visita al Turó de l’Espino per a enfrontar-nos a l’Atlètic de Madrid i la primera jornada en el Estadi Municipal de Badalona serà davant el RC Esportiu, un cap de setmana posterior, el diumenge 12 de setembre.

Fase regular

La primera fase correspondrà a la competició regular, en dos grups (Nord i Sud), de 16 equips cadascun, configurant-se en un total de 30 jornades amb sistema de punts i a doble volta.

Fase de Permanència

La segona fase correspondrà a la Fase de Permanència en la Segona Divisió RFEF de Futbol Femení que disputaran, amb eliminatòria a partit únic, un total de dotze equips, els sis classificats en les posicions cinc a deu de cadascun dels dos grups, Nord i Sud.

Ascensos i descensos

Es produiran els següents ascensos i descensos en la temporada 2021/2022:

a) Ascensos a Primera Divisió RFEF de Futbol Femení: Es produiran 2 ascensos a la màxima categoria de la temporada 2022/2023, Primera Divisió RFEF de Futbol Femení, els campions de cadascun dels grups (Nord i Sud) de la Segona Divisió RFEF de Futbol Femení.

b) Permanència en Segona Divisió RFEF de Futbol Femení: es produiran 12 permanències en la segona categoria de la temporada 2022/2023 dels equips participants en la Segona Divisió RFEF de Futbol Femení, sent 6 d’elles determinades de manera directa (els classificats entre els llocs 2 i 4 de cada grup) i altres sis després de la Fase de Permanència.

c) Descensos a categories inferiors de la temporada 2022/2023. A la Primera Divisió Nacional de Futbol Femení: Descendiran els 2 últims equips classificats de cada grup (Nord i Sud) de la Segona Divisió RFEF de Futbol Femení, és a dir, un total de 4 equips.

d) Accediran a la tercera categoria de la temporada 2022/2023, la Tercera Divisió RFEF de Futbol Femení, un total de 14 equips, els 8 equips classificats en les posicions onzena a catorzena de cada grup (Nord i Sud) així com els sis equips perdedors de les trobades corresponents a la Fase de Permanència.

Enlace calendario completo

Enlace calendario CE Seagull Badalona

Normas reguladoras y bases de competición