Triomf solvent contra el Sant Cugat (3-0)

El CE Seagull BDN ha aconseguit un triomf solvent contra el Sant Cugat en el segon partit de pretemporada. Les gavines han estat superiors durant els 90 minuts i des de l’inici han marcat el ritme del partit. Abans del quart d’hora, Yosse ha signat un doblet després d’aprofitar un refús de la portera per fer l’1-0 i rematar una centrada al segon pal per ampliar l’avantatge.

Abans del descans el Seagull podria haver ampliat el marcador amb ocasions signades per Aina, Codi i Mar. A la represa, les badalonines han seguit manant sobre el terreny de joc, i el poc perill del Sant Cugat ha arribat a través de contraatacs. A falta de quinze minuts per al xiulet final, Mar ha fet el 3-0 final amb un xut col·locat des de la frontal.

Diumenge que ve l’equip entrenat per Pol Fernández jugarà a l’Estadi l’últim partit de preparació abans de l’inici de la lliga. Serà a les 20h contra l’Espanyol B.