Excessiva derrota en un derbi igualat (0-3)

El marcador de 0-3 amb què va finalitzar el derbi contra el RCD Espanyol no reflecteix un partit igualat entre gavines i periques. El Seagull va lluitar fins al final i va plantar cara al conjunt blanc-i-blau, però la falta d’encert va decidir el matx.

L’Espanyol es va avançar a la primera jugada del matx. Karpova rematava una centrada per la banda esquerra de Julia i Alba no va poder fer res a la rematada de la davantera visitant. Però al davant es va plantar un Seagull molt combatiu i intens que no va posar les coses fàcils a l’equip de Rubén Casado.

Es va arribar al temps de descans amb un ajustat 0-1 i un conjunt blau sense prou enganxada en atac però ben plantat en defensa i amb actitud.

A la segona part, Myllyoja evitava el gol local amb una gran estirada, després d’un xut de falta des de la frontal d’Ariza. L’Espanyol aguantava el marcador i el Seagull s’acostava a la porteria blanc-i-blava. Manau de falta directa va tenir l’empat a les seves botes però va aparèixer Myllyoja per enviar la pilota a córner.

Marianela va sentenciar el derbi amb dos gols al tram finalin un partit molt igualat però amb un encert en atac dispar.