Bon joc, mala sort.

Hi ha dies en què, per molt bé que facis les coses, no et surt res bé i et vas al llit amb la sensació de ser una fracassada.

Una cosa semblant ens va passar aquest dissabte en el Derbi contra les veïnes de Sant Adrià de Besòs, vam fer les coses bé, vam tenir un millor joc que les rivals, vam tenir més ocasions que elles, però la pilota no va voler acabar d’entrar en la porteria.

Ja en el túnel d’entrada es notava que les visitants estaven accelerades, amb anades i vingudes de jugadores, al bany, al fisio, al vestuari i viceversa. L’exaltació es feia palesa, també, durant el transcurs del partit dins de la banqueta visitant, amb un frenesí desbordat que feia sortir a tota la bancada en qualsevol jugada una mica polèmica.

Les del Sangra van aconseguir encaixar-nos un gol als pocs minuts de l’inici del partit, en un rebutgi després d’un córner.

El Primer Equip va mantenir la calma després del gol encaixat, la calma del qual sap que és superior al rival i va realitzar un setge sobre la porteria contrària, arribant a registrar més de vint ocasions de gol, algunes d’elles amb la incredulitat del públic de no veure la pilota dins de la xarxa.

Les visitants, després del gol, es van tirar enrere, van aprofitar els contraatacs per a intentar fer mal i en alguna ocasió gairebé l’aconsegueixen.

El resultat final de 0 a 1 no va acabar reflectint el bon joc executat de les Gavines a l’Estadi, però de tot s’aprèn i hem de continuar realitzant aquest bon joc, això sí, tenint més fortuna de cara a porteria.

Després de la segona jornada de lliga ens mantenim en la meitat de la taula en la posició número 7 i amb 3 punts.

Diumenge que ve han de venir per a Badalona els tres punts que es juguen a Castelló.

Som-hi Gavines!!