El Seagull treu un punt de Vila-real (1-1)

El CE Seagull BDN va sumar un nou empat en la visita al Vila-real B. Les badalonines van estar a punt d’aconseguir els tres punts, que haguessin significat la primera victòria com a visitants, però el filial groguet va igualar el gol de Gemma Torras a falta de quatre minuts per al 90′.

El conjunt local va tenir el domini de la pilota, però les gavines van mostrar-se molt sòlides en defensa i pràcticament no van concedir ocasions de gol. El Seagull tampoc en va disposar de moltes, però a través d’una falta centrada per Cele va marcar el 0-1. Gemma va recollir un refús a l’interior de l’àrea per enviar la pilota al fons de la xarxa. Les blaves van resistir fins al minut 86, quan el Vila-real B va trobar una escletxa en la defensa per fer l’1-1.

Diumenge que ve el Seagull juga a casa l’últim partit del 2023. Serà a les 12h contra el Valdefierro.