El ‘Reto es de Todos’: Campanya abonats 21-22

La temporada 2021 – 2022 serà la campanya més desitjada de l’últim any i mig, que ens retornarà la normalitat que tant hem trobat a faltar. Un any amb les piles carregades i que comença amb la campanya d’abonats.

Ara més que mai necessitem el suport de l’afició i de la ciutat de Badalona en el retorn de la Segona Divisió, la lliga Repte Iberdrola. Una temporada carregada de moltes novetats.

La lliga Repte Iberdrola no serà l’única competició que disputarà el primer equip aquest curs sinó que per primera vegada en la història també se suma la Copa de la Reina (eliminatòries a partit únic) i el Seagull serà present en el sorteig a la fi del mes de setembre. A la fi de maig, també es jugarà la promoció d’ascens a la nova Repte Iberdrola i també serà present en l’abonament, en el cas que la disputem.

L’abonament tindrà un preu únic de 40€ tota la temporada i es podrà reservar tant en oficina dimarts i dijous (19:00h – 21:00h) com també en la prèvia de la jornada 2 del pròxim diumenge 12 de setembre davant el RC Esportiu en el Estadi Municipal de Badalona.

Es recomana acudir al Muncipal amb 30 minuts abans de l’inici de la trobada per a poder gestionar totes les sol·licituds i el carnet d’abonat es lliurarà a la fi del mes de setembre.

En el correu electrònic seagullce@hotmail.com es contactar amb el club per a més informació o reserva d’abonaments