Tres punts a l’inici de Lliga

Comencem la lliga com tot equip desitjaria començar, portant-nos els tres punts en la primera jornada.

Les locals tenen un equip molt sòlid, un grup que sap jugar molt be juntes i molt intenses en totes les seves accions, sense donar una pilota per perduda i anant molt fort en totes les seves jugades.

Les Gavines vam dominar el joc en la primera part i vam tenir l’oportunitat de poder ficar dos o tres gols, però la pilota no va acabar de voler entrar en la porteria. Fins que vam poder avançar-nos en el ‘36 gràcies al gol de Visa.

Ja en la segona part, el Riudoms va avançar línies de pressió i van aconseguir portar el domini del partit, encara que, al principi, no van generar ocasions de gol, si que donava la sensació que podien empatar el partit, i així va ser, en el ‘65 van aconseguir empatar el resultat.

Els últims quinze minuts les Gavines vam aconseguir elaborar un seguit de bones jugades, però el gol es va resistir i la portera local va fer una bona feina per a evitar-lo. Però Sararols va treure la seva vareta màgica i va realitzar un gran gol en el ‘90 que va fer portar-nos els tres primer punts de lliga cap a casa.