Empat en l’estrena a la lliga (1-1)

El CE Seagull BDN no va poder passar de l’empat en l’estrena a la lliga contra el Riudoms (1-1). Les badalonines van fer uns grans primers minuts de partit, i en aquest primer tram va arribar el gol. Aina Sararols, des de l’esquerra, va finalitzar una bona jugada col·lectiva per marcar el primer gol de la temporada.

L’equip de Pol Fernández començava amb bon peu, però en una acció aïllada dins el desenvolupament de l’inici del partit, Laura Mas va fer l’empat amb un xut potent des de fora l’àrea. A partir d’aquí, al Seagull li va costar més enllaçar passades, i això sumat a errades a l’hora de decidir com finalitzar jugades va privar a les gavines de gaudir d’ocasions clares.

A la segona meitat el Seagull va tornar a reactivar-se, amb dues bones oportunitats per a Mar i Queralt. El tram final del partit va estar protagonitzat pels contraatacs del Riudoms, que va disposar de tres jugades d’un contra un que Itziar va salvar. A l’última acció del partit Maria Fernández, una de les debutants ahir en partit oficial, hauria pogut donar la victòria al Seagull, però no va encertar en la rematada. A part de Maria Fernández, també es van estrenar amb la samarreta blava Neus, Mireia i Cele.

Diumenge que ve les badalonines visitaran el sempre complicat camp del Sant Gabriel. El partit serà diumenge a les 12:00h.