Codina salva un punt (2-2)

Un cop de cap de Sara Codina al descompte va permetre al Seagull sumar un punt (2-2) en la visita a l’AEM Lleida B. La davantera va ser l’autora dels dos gols de les gavines, a l’inici i al final del partit.

L’equip entrenat per Pol Fernández va transformar la primera ocasió en el 0-1: al minut dos, centrada des de la dreta de Frochoso i rematada de Codi des del punt de penal. Tot i el gol matiner, el pes del partit el van portar les locals. El Seagull, però, va saber frenar els atacs de l’AEM B durant els primers 45 minuts.

L’escenari va canviar a la segona meitat, i les lleidatanes van aprofitar dues pilotes a l’esquena de la defensa blava per capgirar el marcador (2-1). En els últims minuts les gavines es van bolcar a camp contrari, i Mar, després de recuperar la pilota, va enviar una molt bona centrada a l’interior de l’àrea. Allà hi era Sara Codina, que va elevar-se per sobre les defenses per connectar una rematada amb el cap a l’escaire.

Després de dos partits com a visitants, diumenge que ve el Seagull torna a l’Estadi per rebre l’Atlètic Balears B.