La victòria a fora es resisteix (2-2)

Nou empat (2-2) del CE Seagull BDN, aquest cop en la visita al camp del CD Fontsanta-Fatjó. La victòria a fora es resisteix després que les gavines sumessin un punt en el segon desplaçament de la temporada.

Va ser un partit intens, d’anada i tornada on al Seagull li va costar agafar el ritme. Les locals es van avançar després de recollir una pilota morta dins l’àrea passada la mitja hora de joc. La reacció de les badalonines va ser l’esperada, i Aina Sararols va disposar de dos xuts seguits des de fora l’àrea. El primer va sortir per sobre el travesser, però el segon es va colar a la porteria del Fontsanta. Tot i que semblava que el gol podia aportar una mica de calma, les locals van aprofitar una falta lateral per tornar a agafar avantatge abans del descans.

A la represa el Seagull va marcar molt més el ritme del partit, i Codina va fer passar la pilota per sobre la portera per marcar el 2-2. Quedaven més de vint minuts per al xiulet final i els dos equips van disposar d’ocasions, però el marcador no es va moure més.

Tercer empat en quatre jornades del Seagull, que segueix sense conèixer la derrota. Dissabte que ve les gavines tornen a jugar a fora: a les 17h al camp de l’AEM Lleida B.