El Seagull genera per guanyar, però no passa de l’empat (1-1)

El CE Seagull BDN està abonat a l’empat en l’inici de temporada. Cinquè empat en sis jornades d’un equip que segueix sense conèixer la derrota però que en diversos partits ha marxat amb la sensació que podria haver guanyat. Diumenge passat contra l’Atlètic Balears B va ser un d’aquests partits.

Les gavines van marxar al descans perdent 0-1 en una primer part on van poder fer més. L’equip balear va aprofitar un atac vertical per agafar avantatge en una de les poques ocasions de les que va gaudir durant el partit.

A la segona meitat, les badalonines van posar una marxa més i van estar generant ocasions constantment, que van acabar amb el gol de Codina (1-1). Tres pals i tres grans aturades de la portera visitant van evitar la victòria d’un Seagull que no va parar d’intentar-ho durant els segons 45 minuts.

Diumenge que ve l’equip entrenat per Pol Fernández viatja a Saragossa per jugar contra l’Stadium Casablanca.