L’empat es frega a Logronyo (1-2)

La visita del Seagull al Mundial 82 de Logronyo no es contextualitzava com un desplaçament gens assequible per a les. A la dinàmica negativa des de principi de temporada s’afegien les lesions i baixes degut covid en els últims dies.

El DUX és un dels rivals que aspiren a l’ascens a Primera. L’equip de La Rioja vol tornar a la màxima divisió després del seu descens a Repte el curs passat. Malgrat la derrota, l’equip de Salvador Jaspi va gaudir de les opcions per a emportar-se un punt cap a Badalona.

El Seagull va defensar la seva porteria amb Alba Sánchez sota pals durant els primers 20 minutos sense tot just concedir cap ocasió clara de gol. Encara així, Anada Guehai va avançar a les locals amb una vaselina.

Arran del primer tant de local, el domini del DUX va intensificar les arribades i perilla porteria. Rebeca Elloh va augmentar la diferència abans del descans, en el minut 38.

Reacció en el segon temps

Jaspi va mantenir a les onze jugadores titulars en la represa, però el DUX va mantenir el seu domini. La reacció del Seagull va arribar en el minut 65, amb un tret de falta directa que va executar Andrea Martínez. Amb 35 minuts encara de partit, les gavines creien en l’empat.

Es va tenir l’oportunitat d’igualar el partit i l’ajuda de les juvenils Autero i García-Quijada va ajudar a poder sumar un punt que hauria estat molt valuós. Derrota final d’un Seagull que es manté en posicions de descens amb només 4 punts sumats.