Ricardo Carneado – Cope Catalunya – Copa de la Reina 2022

Aquest migdia, Aurora Fuster, ha entrevistat el nostre Director General i Fundador, Ricardo Carneado, en l’espai dedicat al futbol femení de Ràdio Cope Catalunya.

En l’espai informatiu s’han fet eco de les reivindicacions de les àrbitres de la lliga professional femenina – Lliga F – que estan afectant en l’organització de partits de la Copa de la Reina.

Molts partits en els quals han participat equips de la lliga professional no s’han acabat disputant per la incompareixença de les àrbitres.

El Seagull s’ha desplaçat fins a Albacete per a disputar la seva primera classificatòria de la Copa contra la Fundació Alba, avui a les 19h a la Ciutat Esportiva Andrés Iniesta.

El Club Esportiu Seagull és el club més petit dels petits que es troben disputant la competició, i exposa que per a l’entitat i les seves jugadores suposa un esforç gran poder assistir a aquests partits.

Nosaltres intentem fer les coses tan bé com sigui possible amb els recursos dels quals disposem, entenem les reivindicacions de les àrbitres, però molts clubs que es troben disputant la Copa de la Reina no poden estar malgastant recursos en viatges i allotjaments per a després no poder realitzar les trobades.

Us deixem amb la intervenció de Ricardo en La Cope Catalunya: