Se’ns ha anat la Reina

Se’ns ha anat la Reina, no ens referim a la recentment finita Isabel II, ens referim a la Copa de la Reina 2022 que vam disputar ahir a la Ciutat Esportiva Andrés Iniesta a Albacete.

Eren les deu del matí quan les Gavines es pujaven a l’autocar de camí a terres “Albaceteñas”. Sis hores d’anada i sis hores de tornada per a disputar la primera i, en aquest cas, l’última eliminatòria de la Copa de la Reina 2022.

En total gairebé setze hores de periple viatger i futboler, els quals, si fem cas al reglament de la RFEF, ens els podíem haver evitat.

Reglament RFEF

Però, coses de la federació, nosaltres vam ser les que ens vam haver de desplaçar, tal vegada, com som Gavines i volem…

Els vint-i-cinc primers minuts del partit, les de José Antonio Ruiz, li van jugar de tu a tu a les “”albaceteñas” i van tenir quatre ocasions de gol que no es van acabar transformant. Una d’elles en el minut cinc amb una gran Cristina Chavero de protagonista.

Itziar Fernández també va realitzar bones intervencions sortint amb els peus fora de la seva àrea i palmejant pilotes arran de terra que anaven al fons de la xarxa.

A partir del minut vint el Funda va començar ha fer-se gran a casa, Gordo i Xènia van haver de salvar alguna intervenció que hagués acabat en gol, fins que en el trenta les locals es van avançar en el marcador gràcies a un gran gol de Cèlia Gómez.

Abans d’acabar el primer temps el Funda ja anava a dalt en el marcador i se’ns feia cap amunt l’eliminatòria de la Copa.

Ja en el segon temps i amb els canvis realitzats, vam poder aguantar les envestides de les locals fins a encaixar el quart gol ja en el minut vuitanta-set.

Del partit cal destacar la gran intervenció que va tenir Sararols en la primera part que, per sort per al Funda, no va acabar en gol, de transformar aquesta ocasió, tal vegada, estaríem escrivint una altra crònica.

Ara toca descansar, buidar la ment i continuar creixent en la lliga de Primera Nacional.