Un nou empat lluny de Badalona (0-0)

El CE Seagull BDN va tornar de la visita a l’Stadium Casablanca amb un punt (0-0), en un nou empat lluny de Badalona. Les ‘gavines’ van mostrar-se sòlides durant els 90 minuts, però no van saber transformar en gol les ocasions que van tenir.

Després d’uns minuts inicial de respecte per part dels dos equips, les badalonines van agafar el timó del partit. Esther i Aina van disposar de les ocasions més clares a la primera part, on el Seagull també va fer un travesser amb un xut de falta llunyà d’Alba Gordo. Al segon temps les blaves ho van seguir intentant, amb una bona mà de la portera local per desviar un xut creuat de Frochoso. També va tenir el seu moment Itziar, que al temps afegit va fer una bona aturada per mantenir la primera porteria a zero de la temporada.

A la propera jornada el Seagull rebrà la visita del Vic Riuprimer. Serà diumenge a les 12h a l’Estadi de Badalona.