Victòria per mirar cap amunt (1-3)

El CE Seagull BDN va sumar els tres punts en la visita a l’Igualada. Una victòria (1-3) per mirar cap amunt abans de l’aturada de Nadal. Les gavines van resistir als atacs inicials de l’equip local, i van avançar-se (0-1) amb un contraatac on van intervenir Codina y Yosse abans que Aina marqués. Era el minut 45 i tot indicava que el Seagull marxaria amb avantatge als vestidors, però l’Igualada va fer l’1-1 en una jugada on les locals van ser més insistents.

Lluny de tenir dubtes, l’equip entrenat per Pol Fernández va marcar el to de la segona part des de l’inici, quan María Fernández va lluitar una pilota que semblava perduda, Codina va ser més llesta que la defensa i Aina va marcar (1-2) el segon de l’equip i del seu compte particular. L’1-3 definitiu el va signar Alba Gordo des del punt de penal.

Amb la victòria les gavines han sumat quatre partits sense perdre, amb tres victòries i un empat. Després de Nadal, visitarà l’Estadi de Badalona el Cornellà, segon classificat.